Gorm Bjørnar Karlsen

CEO

Hva jeg vil skape framover

Jeg skal sammen mine kolleger i Framti, skape produkter som fører til suksess for våre kunder. Vi skal lete etter nye gründere som vi skal hjelpe til suksess, og vi skal revitalisere produktutviklingen i veletablerte bedrifter.

Hva jeg har skapt

Jeg har vært heldig med kolleger og prosjekter. Vært med på en av de største anskaffelsene i forvarets historie, ledet prosjekt hvor vi oppgraderte fra 3G til 4G på 60% av Telenors basestasjoner, har restrukturert og solgt selskap. Har ledet vellykkede omstillingsprosesser som har ført til høyere omsetning og forbedret resultat.

Hvorfor jeg jobber i Framti

Jeg jobber i Framti for at jeg ønsker å være med på å skape noe som vil gjøre en forskjell. Jeg vil være med på å bygge nye suksessbedrifter i Norge, løftet opp og frem med smart design og fleksible produksjonsløsninger.