Startup

Skal du etablere en startup, kan vi love deg ditt livs eventyr. Å skape en ny virksomhet er ikke bare utrolig motiverende – det er også essensielt for en bedre framtid.

Det du begir deg ut på, er likevel ingen dans på roser. Du vil møte hindringer, og noen vil kanskje virke ubestigelige. Heldigvis for deg har Framti hjulpet gründere fra idé til suksess i over 20 år.

Vi vet du trenger kapital. Men ikke hvilken som helst kapital – du trenger kompetent kapital, kapital som stiller opp når det kniper. Kapital som kan brette opp ermene og være med på veien fra startup til scaleup.

Dette får du hos oss

Kapital

Vårt mål er at når vi investerer i din startup, blir det enklere å hente kapital fra andre. Vår ekspertise er produksjon og teknologi, og når vi investerer, vil det trygge andre investorer. I tillegg til vanlige investeringer, har vi bred og lang erfaring med ulik innovasjonsstøtte, og vi kan bidra med investeringer i produksjonsverktøy og arbeidskapital.

Kompetanse

Når vi investerer, bruker vi hodet først. Deretter bruker vi veldig mye hjerte, og drar nytte av hele organisasjonen og nettverket vårt for at du skal lykkes. Det finnes nemlig mange som vil drikke kaffe latte med deg og gi deg råd, men vi bretter opp ermene på en helt annen måte. Vi hjelper deg med alt fra produksjonskontakter til design, engineering, teknologiutvikling, utarbeidelse av kontrakter, rask kommersialisering og strategi.

Teknologi

Å bygge gode techteam tar tid og er krevende, men i en mellomfase kan vi utvikle og bidra til kritisk teknologi. Vi er vant til å finne modeller som andre konsulenthus aldri vil akseptere.

Andre godsaker

  • Du kan gjerne jobbe og avtale viktige møter i våre lokaler.
  • Hos oss får du en partner som utvikler og gjør investeringer for og sammen med deg.
  • Gjennom våre egne selskaper og nettverk har vi tilgang til betydelig kapital for senere faser og kapitalinnhenting.
  • Les også om hvordan du beskytter innovasjonen din med en patentbeskyttelse

Interessert i å jobbe med oss?

Vi tar gjerne et uforpliktende møte med deg!

Noen startups vi har hjulpet fram

«Kompetansen og kontaktnettet til Framti har vært uvurderlig for oss under utviklingsfasen av FlowMotion One.»

Lars Flesland, CEO FlowMotion