Framti Venture

Kapital, kompetanse og erfaring er det mange som kan tilby. Spørsmålet du må stille deg, er hvem du vil ha i ryggen når det stormer.

Alle ambisiøse selskaper vil møte utfordringer og nedturer. Vi hjelper deg med å unngå noen av dem – og andre hjelper vi deg gjennom.

Vi investerer i startups og scaleups med fysiske, helst smarte, produkter med behov for elektronikk og programvare.

Alle ambisiøse selskaper vil møte utfordringer og nedturer. Vi hjelper deg med å unngå noen av dem – og andre hjelper vi deg gjennom.

Vi investerer i startups og scaleups med fysiske, helst smarte, produkter med behov for elektronikk og programvare.

Hva har du behov for?

Startup

For deg som er gründer og har en idé til et fysisk produkt, gjerne kombinert med elektronikk og programvareutvikling. Vi kan hjelpe deg med både kapital, kompetanse og erfaring.

Scaleup

For deg som leder en bedrift basert på fysiske produkter, gjerne kombinert med elektronikk og programvareutvikling. Vi kan hjelpe deg med både kapital, kompetanse og erfaring.

Hvorfor jobbe med oss

Erfaring

Framti investerer i deg som har et fysisk produkt og et kommersielt produksjonsbehov. Det gjør vi med bakgrunn i mer enn 25 års erfaring med produktutvikling og produksjon av fysiske produkter.

Det betyr at vi har utviklet, produsert og lansert mer enn 300 produkter B2B og B2C; vi har utviklet banebrytende teknologi; skapt massive verdier – og lansert nye løsninger som brukes av millioner av mennesker.

Teknikk

Hos oss får du hjelp med utvikling av teknologi til et bredt spekter av produkter. Vi har jobbet med alt fra kjernekraftverk til store kommersielle produktsuksesser, og tilbyr kompetanse om produktutvikling og industriell produksjon av fysiske produkter – gjerne i samspill med elektronikk og programvareutvikling (software og hardware). Du får også strategisk, finansiell og kommersiell kompetanse. Denne kombinasjonen er vanskelig å finne andre steder.

Ressurser

Vi er mer enn en passiv investor som deltar på styremøter og vil høre solskinnshistorier. Hos oss har vi oppbrettede ermer, og vi er vant med heftige vinternetter. Det gjør oss til en partner du vil ha med deg ut i stormen.

Økonomi

Når vi investerer i prosjektet ditt, blir finansielle investorer trygge. Dermed får du en garantist for at produktet ditt kan industrialiseres. Beslutningsprosessen vår er kort, og vi investerer både alene og sammen med utvalgte partnere. Alt for å sørge for at du lykkes med din idé.

Trenger du starthjelp til din idé?