Produksjon

Vi elsker produkter og produksjon, og fylles med stolthet når vi ser produkter vi har hjulpet fram hos store butikkjeder, i industribygg, i biler – og de mange tusen hjem.

Men dagens produksjonshverdag er krevende. Derfor setter våre kunder pris på at vi leverer en skalerbar produksjon som gir økt lønnsomhet. Vi leverer produktet ditt i container eller på pall, hvor du ønsker i verden – med én faktura fra oss. Det betyr redusert kapitalbinding, og alle de vanlige bekymringene du opplever ved produksjon.

Dette får du hos oss

Investeringer

Vi tar oss kun betalt for produksjonen, og gir deg kostnadsfritt design og engineering. Vi kan også investere i verktøy og skrive det av over ordre eller produktets levetid.

Kompetanse

Vi lever av å levere, og ukentlig går det containere fra Østen til Norden med varer som vi produserer for våre kunder. Dette har vi gjort i mer enn 20 år, og dermed vet vi både hva som kreves – og fallgruvene du må unngå. Teamet vårt er eksperter på design, engineering, produksjon og logistikk, og vil gi deg et varig konkurransefortrinn.

Teknologi

Vårt techteam og våre forretningsutviklere er eksperter på å tilføre teknologi til ditt produkt, for å skape nye forretningsmuligheter. Vi forteller gjerne om hvordan vi har hjulpet selskaper fra engangssalg til løpende faste månedsinntekter.

Partner

Vi er ikke konsulenter som motiveres av å fakturere. Vi tjener penger kun når du produserer og vokser. Med andre ord: jo større suksess for deg, jo større suksess for oss. Dette skaper sterke felles incentiver, og forklarer hvorfor vi blir gamle med våre kunder.

Interessert i å jobbe med oss?

Vi tar gjerne et uforpliktende møte med deg!

Selskaper vi har hjulpet med produksjon

«Framti har vært en perfekt match for Roth North Europe gjennom mange år. Med våre ideer og deres kompetanse innen utvikling og produksjon, har vi sammen skapt mange innovative og resultatskapende produkter til det nordiske markedet.»

Bo Herbst-Nielsen, Group Product Manager, Roth North Europe AS