Karl Otto Merz

Senior Product Developer

Hva jeg vil skape framover

Jeg har en lidenskap for ingeniørkunst, både design og analyse, og jeg vil bruke min akkumulerte kunnskap til utvikling av nye, innovative, og ikke minst suksessrike produkter.  Jeg elsker både store og små utfordringer.  Det sies at «djevelen ligger i detaljene»: for at et produkt skal bli en suksess, må det underliggende konseptet være bra, og så må detaljene realiseres på den rette måten.

Hva jeg har skapt

Før jeg begynte i Framti har jeg utviklet designkonsepter og analysemetoder innen flere industrier: kommersielle fly, havvind, vannkraft, bølgekraft, og flytende hydrogen.

Hvorfor jeg jobber i Framti

Framtis unike forretningsmodell skaper en positiv lagfølelse mellom meg og våre kunder.  Jeg påtar meg risikoen og er ansvarlig for produktene vi utvikler i samarbeid med kundene, og så for alle ta del i suksessen.  Hver dag byr på nye utfordringer, og det er en flott gjeng på kontoret som gjør hver arbeidsdag trivelig.