Petter Wiig Aune

Senior Product Designer

Hva jeg vil skape framover

Som produktdesigner, vil jeg være med å utvikle produkter som gir den mest optimale brukeropplevelsen man kan får. Både gjennom estetikk, kvalitet, og brukeropplevelse.

Jeg ønsker å skape gode og innovative produkter som gjør en forskjell i kundenes liv. Og sammen med det unike teamet i Framti så har jeg stor tro på at vi kan få til det.

Hva jeg har skapt

Gjennom mitt yrkesliv, har jeg jobbet som, og med mye forskjellig – produktdesigner, messedesigner, lærer og interiørarkitekt. Og uansett hvilken rolle jeg har hatt, så har jeg alltid hatt fokus på god design og design thinking i mitt arbeid – Kreativ problemløsing.

Når jeg drev mitt eget firma, var hovedfokuset på møbel og interiør, hvor spesialproduksjon var min styrke. Så med god design har jeg skapt flere gode produkter, men også gode møtesteder, og gode opplevelser.

Hvorfor jeg jobber i Framti

Det er med stor nysgjerrighet og positivisme jeg jobber i Framti, for her kan det meste skje. Her finnes så mye kompetanse innen produksjon og forretningsutvikling, som legger ting til rette for mange spennende prosjekter. Det er med stolthet og stor tro på mange innovative prosjekter i framtiden jeg jobber her i Framti.