11/10/2022
Vi elsker gründere

Vi elsker å jobbe med gründere. De er entusiastiske, ambisiøse og har fokus på løsninger og muligheter, ikke problemer og begrensninger.

Vi elsker å jobbe med gründere. Entusiasme og krativitet bringer smarte ideer fram til ferdig produkt på pall. Illustrasjon: Berre AS

Det som gjør det vanskelig for gründere å få profesjonell hjelp i begynnelsen er at man har svært begrensede ressurser. Paradokset er at når man trenger det som mest så har man ikke råd.

Framti forstår utfordringene og mulighetene og vi har derfor laget en tjeneste for gründere som har produktidéer. Dette er en tjeneste som koster oss 50.000 kr å levere, men som vi selger for 10.000 kr. Hvorfor ikke bare gi den bort, tenker du kanskje? Vi tar oss litt betalt for å være sikker på at gründerne er motivert for å ta i mot det vi leverer og for å agere på det.

Vi kaller tjenesten Gründer Guiden og består av følgende leveranser

  1. Kan produktet lages – basert på våre lange erfaring med produkter, engineering og produksjon, vil vi kunne gi dere en god vurdering rundt utfordringer dere bør være klar over og løsninger dere bør kjenne til. Om det lar seg gjøre vil vi forsøke å indikere en sannsynlig produksjonskostnad. Tilslutt lister vi opp ressurser som kan hjelpe dere videre på dette området.
  2. Produksjon – Vi har satt opp hundrevis av produksjonslinjer over hele verden og vi kjenner godt til de fleste typer utfordringer dere her vil møte. Hvilke produksjonsmetoder dere kan benytte, fordeler og ulemper ved disse, investeringer dere bør forvente og hvor dere bør sette opp første produksjon, er noe av det vi vil besvare her. Avslutningsvis vil vi beskrive veien videre og gi verdifulle råd.
  3. Kommersielle vurderinger – Mens 1 og 2 besvarer spørsmålet – «kan dere lage det?» Så vil vi her gi dere tips og retning rundt det kommersielle. Gitt kommersielle tommelfingerregler hva tror vi om sammenhengen mellom produksjonskostnad og sluttkundepris, vurderinger rundt distribusjon, volum og posisjonering. Med denne informasjonen kan dere bygge et business-case-light som kan brukes til å overbevise investorer, etc.

Vi priser oss lykkelige over å ha valgt en så løsningsorientert samarbeidspartner som Framti. Vi hadde ikke vært der vi er i dag uten dem.

Magnus Wester, Gründer og daglig leder i Safedrive AS.

Med våre leveranser, vil dere ha et interessant perspektiv på muligheter og utfordringer. Når det er sagt, så kommer selv verdens fremste eksperter til kort når det gjelder å vurdere potensialet til nye idéer. Dere må derfor ta inn vårt perspektiv som ett av flere.

Dette er produkt som vi tilbyr for å bidra til at flere gründere lykkes med sine prosjekter. Om både dere og vi finner ut at vi er en god kombinasjon kan vi hjelpe dere å realisere idéen gjennom tilgang til erfaring, software, hardware, design og kapital.

Med Gründer Guiden vil du få en grundig vurdering av ideen din for videre industrialisering og kommersialisering. Illustrasjon: Berre AS

Kontakt oss i dag for å diskutere din idé og hvilke løsninger som passer for deg.